Wat is Bootcamp Coaching?

Bootcamp Coaching is een training niet voor je lichaam, maar voor je geest en gevoel.

Met Bootcamp Coaching ga je werken aan jezelf. Niet om die overtollige kilo’s kwijt te raken of fysiek sterker/sneller te worden, maar om mentaal weerbaarder te worden. Als je mentaal weerbaar bent dan komt je lichaam vanzelf. Of zoals het spreekwoord zegt: “Een gezonde geest in een gezond lichaam.”

Bootcamp Coaching gaat uit van de overtuiging dat alle afzonderlijke aspecten van iemands leven – carrière, relatie, ontspanning, persoonlijke groei, financiën – met elkaar verbonden zijn, gericht op het uiteindelijke doel van die persoon. Ik richt mij op alle aspecten die jou maken tot wat je bent. Net als tijdens een traditioneel bootcamp je heel je lichaam traint en je niet alleen richt op conditie- of alleen op krachttraining.

Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden.

Ik stel je vragen, ik luister en geef je de ruimte, in plaats van te instrueren en te adviseren. Ik ben ervan overtuigd dat mensen wel willen veranderen maar niet veranderd willen worden. Bootcamp Coaching doe je samen. Onze samenwerking zorgt voor een krachtige coachingsrelatie tussen twee gelijken.

Ik zal coachen op basis wat er tijdens ons gesprek ontstaat. Zo kan ik je bijvoorbeeld een oefening geven of vertellen vanuit mijn persoonlijke ervaring. Op een ander moment zijn de rollen omgedraaid en vertel jij wat je nodig hebt. Dit is een vloeiend spel van geven en nemen. Alles wat er gebeurt, is een kans om te leren en verder te gaan.

Op sommige momenten kan dit confronterend zijn en je uit je comfortzone halen. Het is niet voor niets een bootcamp voor je hoofd en je hart. Als jij je wilt blijven ontwikkelen dan hoort dat erbij.  Ik beloof je dat de inzichten die het je oplevert het tijdelijke ongemak meer dan waard zijn.

De vier pijlers van Bootcamp Coaching

1. Jij staat op de eerste plaats:
Gedurende ons bootcamp staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Inclusief de bewustwording van je eigen potentie, kwaliteiten en valkuilen.

2. Voldoening:
Het gevoel van voldoening wordt bepaald door wat jij echt waardevol en echt belangrijk vindt. Door er achter te komen wat jouw waarden zijn, ben jij beter in staat om keuzes te  maken die jouw leven meer voldoening en inhoud geven.

3. Balans:
Het vinden van de juiste balans is een kwestie van keuzes maken. Ik ga je helpen om je perspectief te verbreden en je leert ja te zeggen tegen het ene en nee tegen het andere. Door nieuwe patronen aan te leren zul je bestaande patronen weten te doorbreken. Balans is een continu proces dat nooit stilstaat.

4. Proces:
Houd vol en blijf consistent. Soms kun je te gericht zijn op het eindresultaat en hierbij uit het oog verliezen hoe daar te komen. Daarom ligt de nadruk bij Bootcamp Coaching op waar jij staat, hoe je wilt zijn en wilt voelen.

Waarom en voor wie?

Wil je weten voor wie Bootcamp Coaching geschikt is en waarom je aan Bootcamp Coaching zou moeten doen klik hier.