Over mij

Hoi, ik ben Sebastiaan jouw persoonlijke coach. Ik ben ervan overtuigd dat jij een betere versie van jezelf kunt zijn. Ik doe dit middels Bootcamp Coaching waarbij ik kijk naar alle aspecten die jou maken tot wie je bent.

Persoonlijke Bootcamp coach Sebastiaan

Hierbij vind ik het belangrijk om open en eerlijk tegen je te zijn.  Eerlijkheid met compassie. Ik ga uit van jouw potentie en zelfsturing. Jij weet wat goed voor je is. Echter soms weet je wat je wilt, maar niet hoe je daar moet komen. Hier kan ik je bij helpen. Lees hier hoe ik dat doe.

Tijdens mijn coaching maak ik gebruik van humor om zaken te relativeren. Ik sta positief in het leven en neem anderen hier graag in mee. Het leven is mooi!

Ik heb een brede interesse. Zo ben ik gek op persoonlijke ontwikkeling, verhalen, kunst, technologie, sociale media, populaire en Japanse cultuur. Alles wat ‘anders’ en ‘raar’ is heeft mijn aandacht.

De afgelopen vijftien jaar heb ik mij kunnen ontwikkelen tot coach. Mijn master: Media en cultuur heb ik behaald aan de Universiteit van Amsterdam met een uitstap in de psychologie. Als Eerstegraads docent doceerde ik het vak CKV en voerde ik coachgesprekken met leerlingen uit de onder- en bovenbouw van de middelbare school.

Bij de politie Amsterdam coachte ik onder andere bij loopbaan-, re-integratietrajecten en collega’s met posttraumatische stressstoornis. Ik ben altijd enorm dankbaar als ik mensen verder kan helpen in het vervolg van hun carrière.

Omdat ik het belangrijk vind om op een professioneel niveau te coachen en mijzelf steeds wil verbeteren ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Dit betekent dat ik een gecertificeerde opleiding tot coach heb gevolgd en ik de ethische code van de NOBCO onderschrijf. Ook kan ik ter verantwoording worden geroepen via de NOBCO klachtencommissie. Gelukkig is dit in al die jaren nog niet nodig geweest.

Waarom ik dit doe

Persoonlijke ontwikkeling is mijn passie. Wat wil jij? Waar zit jouw verlangen? Ik vind het belangrijk om je hiermee verder te helpen en nieuwe inzichten te geven. Dit geeft mij energie en voldoening. Bovendien leer ik hier zelf ook weer van. Door jou te helpen voel ik mij meer mens.

Daarnaast is coachen, wat mij betreft, een professie van liefde.  Ik bedoel natuurlijk universele liefde; niet de verliefdheid. Liefde voor mijn eigenheid, mijn bestaan en mijn liefde voor het vak. Vanuit liefde en respect kan ik je confronteren en een spiegel voorhouden.

Ik faciliteer jouw persoonlijke ontwikkeling en ben nooit klaar met mijn eigen ontwikkeling. Mijn reis heeft een richting, maar is zonder eindpunt.